Δηλώσεις συμμετοχής σε Εργαστήρια Χειμερινού εξαμήνου

Ανακοινώνεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής σε όλα τα εργαστήρια  θα γίνονται μέσω ειδικής πλατφόρμας: https://www.psychology.uoc.gr/platforma-ergastiria/

Οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων είναι από σήμερα Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8.00 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με απόφαση της 361ης/24-5-2023 τακτικής συνέλευσης του τμήματος, τα  υποχρεωτικά εργαστήρια είναι πλέον δύο (2) και όχι τρία (3).

 

Το κριτήριο επιλογής είναι ο αριθμός περασμένων μαθημάτων μέχρι και την ημέρα της υποβολής της δήλωσης.

 

Αν διαπιστώσετε ότι έχετε κάνει κάποιο λάθος στη δήλωσή σας ή αν αλλάξει ο αριθμός των περασμένων μαθημάτων σας μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, μπορείτε να ξαναεπισκεφτείτε την πλατφόρμα και να υποβάλετε μια νέα δήλωση. Μόνο η πιο πρόσφατη δήλωση θα ληφθεί υπόψη.

Πριν υποβάλετε τη δήλωση σας, παρακαλούμε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας (Προσοχή! Στο βίντεο χρησιμοποιούνται ως παράδειγμα οι δηλώσεις συμμετοχής σε σεμινάρια προηγούμενου εξαμήνου, ωστόσο η διαδικασία υποβολής είναι η ίδια και για τα εργαστήρια): https://youtu.be/iwv7F9mK_ck