Εκδηλώσεις/Βραβεία

Το Τμήμα Ψυχολογίας, εκτός από τις σπουδές (σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο) και την έρευνα, διοργανώνει, επίσης, μία σειρά από άλλες δραστηριότητες, επιστημονικού αλλά και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, οι οποίες συνεισφέρουν σε μία ολοκληρωμένη επιστημονική και κοινωνική ανάπτυξη των μελών του.

Επιστημονικές Εκδηλώσεις

Το Τμήμα διοργανώνει επιστημονικές ημερίδες, συνέδρια και ομιλίες, σε συνεργασία με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς σε θέματα που απασχολούν την σύγχρονη επιστήμη της ψυχολογίας αλλά και την κοινωνία γενικότερα.

Διαβάστε περισσότερα…

Πολιτιστικά Δρώμενα

Τα μέλη του Τμήματος (Διδάσκοντες, φοιτητές και διοικητικό προσωπικό), διοργανώνουν ή συμμετέχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε μία προσπάθεια να συνδυάσουν την επιστήμη της ψυχολογίας με την τέχνη και τον πολιτισμό.

Διαβάστε περισσότερα…

Ορκωμοσίες/ Βραβεία

Σημαντικές στιγμές για την ιστορία του Τμήματος μας αποτελούν οι εκδηλώσεις ορκωμοσίας. Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων ορκίζονται πτυχιούχοι οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, και διδακτορικοί φοιτητές μας καθώς και η απονομή του βραβείου ερευνητικής αριστείας “Θ.Βελλή”

Διαβάστε περισσότερα…