Πρόσβαση στο Τμήμα

Πληροφορίες Επισκεπτών
Αν βρίσκεσθε εκτός Κρήτης (χάρτης Κρήτης) μπορείτε να έρθετε στην πόλη του Ρεθύμνου (χάρτης Ρεθύμνου) με αεροπλάνο μέσω Ηρακλείου ή Χανίων, με πτήσεις είτε από Αθήνα, σε περίπου 40 λεπτά, είτε από την Θεσσαλονίκη, σε περίπου 50 λεπτά. Η Aegean Airlines προσφέρει καθημερινά έναν μεγάλο αριθμό πτήσεων.
Στο Ρέθυμνο μπορείτε να έρθετε και ατμοπλοϊκώς από την Αθήνα μέσω Ηρακλείου ή Χανίων σε περίπου 8 ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα δρομολόγια και της τιμές μπορείτε να δείτε εδώ.
ANEK Lines
Minoan Lines

Στο Ρέθυμνο μπορείτε να έρθετε και οδικώς από το Ηράκλειο και τα Χανιά σε 1 ώρα και 30 λεπτά και σε 1 ώρα αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα δρομολόγια και της τιμές μπορείτε να δείτε εδώ.
ΚΤΕΛ Κρήτης 

Αν βρίσκεσθε στη πόλη του Ρεθύμνου μπορείτε να έρθετε στην Πανεπιστημιούπολη είτε με ταξί είτε με το αστικό λεωφορείο.

Το Τμήμα Ψυχολογίας βρίσκεται στα σχετικά καινούργια κτήρια του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Γάλλο (χάρτης Πανεπιστημιούπολης), τέσσερα χιλιόμετρα, νοτιοδυτικά της πόλης του Ρεθύμνου.
Στεγάζεται στο κτήριο Α1 (κάτοψη ισογείου Α1 κτηρίου, κάτοψη πρώτου ορόφου Α1 κτηρίου) νοτίως του κτηρίου της Βιβλιοθήκης και δίπλα στο κτήριο της Κοσμητείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών στην οποία υπάγεται. Επιπλέον κάποια γραφεία διδασκόντων υπάρχουν στο κτήριο ΣΚΕ (κάτοψη ισογείου Α5 κτηρίου).

Η ταχυδρομική διεύθυνση του Τμήματος είναι:
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα Ψυχολογίας
ΤΚ 741 00 Ρέθυμνο
Ελλάδα